25 / 04 / 2024

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.



Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı. Yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor. 


Santorini Adası'ndan esinlenilerek tasarlanan Ege Yakası projesinde, Alacatı, Assos, Cunda ve Foça ev tipleri bulunuyor. Proje, camlarda ahşap görünümlü kepenk ve panjurların ve üst katlara doğru mavinin tonlarının kullanıldığı, kıs bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil evleriyle Ege'nin taze havasını İstanbullulara sunuyor. Alacatfdan Foça'ya, Assos'tan Cunda'ya Ege'nin hep özlenen yasantısını İstanbul'a taşıyan Ege Yakası'nın ödeme seçeneğinde, 4 bin 993 liradan başlayan aylık ödeme fırsatları sunuluyor. 


Star



Geri Dön