23 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...



Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. “Koru Kahve” ve “Koru Çeşme” adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek tıpkı evvelki gibi….

 

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. 678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı EVvel İstanbul, geniş yeşil alanları, sokakları, meydanları ve mimari konseptinin yanı sıra “Koru Kahve” ve “Koru Çeşme” mahalleleriyle evvelden özendiğimiz yarınlar için özlediğimiz bir yaşam vaat ediyor. 

 

Bizim Sokak’ta Kermes Zamanı

 

İki mahalleden oluşan EVvel İstanbul’da bu iki mahalleyi birbirinden ‘Bizim Sokak’ ayırıyor. Projede yaşayanların adeta buluşma yeri olan Bizim Sokak, aynı zamanda kermes, etkinlik veya panayırların yapılabileceği, el emeği göz nuru ürünlerin sergilenebileceği bir alan olma özelliğini taşıyor.

 

Koru Kahve Mahallesi’nde Açık Hava Sineması

 

Bizim Sokak’ın iki mahalleye ayırdığı EVvel İstanbul projesinin sakinleri, Koru Kahve Mahallesi’ndeki mahalle kahvesinde buluşabilecekleri gibi bu mahallede bulunan fitness center, kapalı havuz, seyir kafe, tribünlü çok amaçlı spor sahası ve gezinti alanlarında vakit geçirip, açık hava sinemasında yazın keyfini sürebilecekler. 

 

Koru Çeşme Mahallesi’nde Çardak Keyfi 

 

Projedeki ikinci mahalle olan Koru Çeşmesi Mahallesi de farklı sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Evvel İstanbul sakinleri tıpkı evvelki gibi mahalle çeşmesinden su içebilecek,  çardakta dostlarla sohbetin tadını çıkarabilecekler.

 

Lansman fiyat avantajları devam ediyor

 

1+1’den 5+1’e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede başlangıç fiyatları ise 230 bin TL'den başlıyor. Lansman fiyat avantajları halen devam eden projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.



Geri Dön