27 / 04 / 2024

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Selin Yapı tarafından geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu.




Selin Yapı tarafından geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu. Selin Yapı'nın Sancaktepe'deki projesi Rings İstanbul'da yaşam başlarken, bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için yeni daireler satışa sunuldu. Hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi bir ödeme kampanyası da sunuluyor. 

Kampanya kapsamında evlere kira öder gibi 1.790 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün. 

Zengin sosyal alanlar Ayrıca projede banka kredisi kullanmak istemeyenler vade farkı ödemeksizin şirket bünyesinde sunulan 60 ay vade imkanından da yararlanabiliyor. Aydos eteklerinde yükselen Rings İstanbul, 499 ev ve 89 home office daireden oluşuyor. 


Projede yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri gibi alanlar mevcut. 


Posta




Geri Dön