24 / 04 / 2024

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.



Aydın'da koronavirüs nedeniyle konut tercihleri bir hayli değişti. Ses Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre; Aydınlı vatandaşlar, son dönemde tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı.

Kalabalık ortamlarda yaşamak istemeyen vatandaşlar tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı. Bu durum emlak piyasasının hareketlenmesine neden oldu. Vatandaşların tercihleri doğrultusunda tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep oldukça artarken ortaya çıkan bu talep fiyatları arttırdı. 

“TALEP ÇOK FAZLA AMA EV YOK” 

Tek katlı bahçeli ev ve villaların yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Mykanguru Emlak Sahibi Mahmut Yörük, “Tüm dünyada görülen pandemi, hayatımızda bazı değişiklikler yaşanmasına neden oldu. Bu anlamda Aydın’da son dönemde vatandaşlar, tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı. Vatandaşların tercihleri doğrultusunda tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Şu anda fiyatlar, bir buçuk milyon lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor. Ancak yoğun bir talep olmasına rağmen tek katlı bahçeli ev ve villa şu anda yok.” dedi. Ayrıca Yörük, pandemiden dolayı şu anda normal ev satışlarında ise durgunluk yaşandığını söyledi.

Koronavirüs salgınında villa turizmine talep arttı!


Geri Dön