29 / 03 / 2024

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.



Yeni ödeme planında, 48 ay peşinatsız vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Banka kredisiz, 5.273 TL’den başlayan ödemelerle hemen konut sahibi olmak mümkün.


Taş dokulu evleri, mavi panjurları, ahşap kepenkleri ve Ege’nin güzelliklerini yeniden yorumlayan Ege Yakası’nda, hayalleri süsleyen o “Hiç bitmeyen Ege tatili” artık gerçeğe dönüşüyor. Ege’nin huzurunu ve sıcaklığını geniş ve ferah evleriyle yansıtan, mimarisi, peyzajı ve sosyal yaşam alanlarıyla büyük beğeni toplayan projede, 2+1, 2,5 +1 ve 3+1 teraslı, bahçeli evler satışa sunuldu. İster Ege’ye özgü peyzajın içinde bahçe keyfi, ister göl manzaralı terasta bahçe keyfi Ege aşıklarını bekliyor.


Sadece bahçeli evlere özel ödeme planı çok avantajlı

EgeYakası’nda, Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak avantajlı ödeme planı kapsamında


48 ay vade farksız 5. 273 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 378 konuttan oluşan ve içerisinde hiç 1+1 yer almayan projede, 2+1 (99 – 132 m2); 2,5 +1 taş ev (130 m2); 3 + 1, (126 – 175m2) ve 4+1 villa (176 m2) konut seçenekleri yer alıyor.



%10 Peşinat 6 Ay Sonra

%10 12 Ay Sonra

%38 2016 Kasım

Bakiye 48 Ay Vade Farksız taksitle



EgeYakası’nda keyifle ekip biçebileceğiniz hobi bahçeleri

Egelilerin çok sevdiği bahçe uğraşı EgeYakası’nda unutulmadı. Projenin Saklıköy bölümünde, EgeYakası sakinlerine hobi bahçelerinde toprakla uğraşıp kendi domateslerini, biberlerini, patlıcanlarını yetiştirebilme olanağı sunuluyor. Hobi bahçelerinde bitkilerinizi ve çiçeklerinizi yetiştirmenin yanında, tuvalinizi koyup resim yapabilir, çocuklarınızın doğayı tanıyıp keşfetmesini sağlayabilirsiniz.


Ege’nin en keyifli meydanları EgeYakası’nda

Ege yaşantısından öğelerle işlenen EgeYakası’nın peyzaj düzenlemesinde iki ayrı su alanı bulunuyor. Hobi bahçelerinin ve Organik Pazar’ın da yer aldığı gölet Saklıköy olarak adlandırılırken, Foça’daki deniz fenerinden esinlenerek geliştirilen alan da Fenerburnu adını taşıyor. Her iki gölet alanının etrafında geniş yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları yer alıyor.


Ege’nin lezzetli yemeklerini pişirebileceğiniz EgeGurme Mutfak Atölyesi EgeYakası’nda. Yanıbaşındaki bitki duvarında yetişen dalından koparacağınız tazecik sebzeler ve baharatlarla yemeklerinizi pişirecek, komşularınızla sosyalleşeceksiniz.


Köy meydanlarından esinlenerek geliştirilen yüksek çınarların gölgesindeki kır kahvesi ile Çınaraltı Meydanı ve Ege’nin tarihini ve kültürünü İstanbul’a taşımak amacıyla Efes antik kentinden ilham alınarak kurulan EgePark’daki amfi tiyatro da sizlerin ve çocuklarınızın keyifle vakit geçirmesi için tasarlandı.


Ege’nin güzel doğası EgeYakası’nda

Ege coğrafyasının sembollerinden zeytin ve sakız ağaçlarının yanı sıra, asmalar, incirler ve meyve bahçeleri ve yine Ege’nin doğal bitki örtüsüne ait kekik, lavanta ve biberiyeler EgeYakası’nın peyzajında yerlerini aldı.


Ege konseptli sosyal aktivite alanları ve Ege Çarşı

Proje içerisindeki Ege konseptli sosyal tesiste, yüzme havuzu, fitness salonu ve güneşlenme terası yer alıyor. Projenin yanı başındaki Ege Çarşı’da ise cafeler, restoranların yanı sıra günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkânlar yer alıyor.


Geri Dön