25 / 04 / 2024

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yükselen Villa’de PIAR bahçeli doğa evleri projesinin tamamlanan ilk örnek konutu alıcıları için görücüye çıktı. İlk gün 12 evin satışının yapıldığı projede konutlar, 390 bin TL ile 780bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

20 milyon 143 bin 463 metre kare yemyeşil ormanlık alan ile çevrili, Silivri’nin Balaban mevkiinde yer alan Villa’de PIAR projesi, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için 11 bin 150 metrekare net alana yayılmış olarak, toplam 42 bahçeli doğa evinden meydana geliyor. Lansman kapsamında uygun fiyatlarla satışı süren konutlar, ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor.  

Yüksek tavanlı loft evler ferah bir görünüm sağlıyor

Türkiye’de de son senelerde tercih edilmeye başlayan loft konseptine uygun olarak, 6 metrelik yüksek tavan yapısı ile dikkat çeken Villa’de PIAR, geniş pencere detayları ile de kullanıcılarına oldukça ferah bir iç mekan alanı sağlıyor.

3 tip ev seçeneğinin yer aldığı projede; 3 oda 1 salon evler, yaklaşık 270 metre kare bahçe içinde 100 metre kare brüt alana, 2 oda 1 salon evler, ortalama 250 metre kare bahçe içinde 92 metre kare brüt alana ve 1 oda 1 salon evler ise yaklaşık 150 metre kare bahçe içinde ve 47 metre kare brüt alana sahip bulunuyor.

Villa’de PIAR projesinin sosyal olanakları arasında; spor alanı, çocuk oyun ve parkur alanı, açık sinema alanı ile kamp ve mangal alanlarıyla donatılmış üniteler bulunuyor.

Teslimatlar Haziran 2021’de

Deprem yönetmeliğine uygun olarak taşıyıcı sisteminin betonarme, dış cephesinin yangına, ısıya ve soğuğa dayanıklı metal panel ile yapıldığı Villa’de PIAR, alıcılarına müstakil bahçeli, güvenlikli, ferah yüksek iç mekana sahip, sosyal ve yeşil alanları ile hem şehre yakın hem de huzur dolu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

İlk teslimatların Mayıs 2021 tarihinde ruhsatlı olarak yapılmasının planlandığı projede, ev sahiplerine son teslimatlar ise Haziran 2021’de gerçekleştirilecek.

Villa’de PIAR ayrıcalıkları; Türkiye’de ilk defa çevre lokasyon kullanım kılavuzu, çocuklar için Survivor spor parkuruna, açık hava sineması, çocuk oyun alanları, piknik alanı bulunuyor.

 

https://www.villadepiar.com/
 


Geri Dön