26 / 04 / 2024

Villa de PIAR fiyat

Villa de PIAR fiyat

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Villa'de Piar Nefes'te son villalar! Yüzde 40 peşine 6 ay vade farksız taksit fırsatı! 

Villa'de Piar Nefes'te topraktan satışlar başladı. Projede 15 adet müstakil villa bulunuyor. Peki Villa'de Piar Nefes'te konut fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da daire fiyatına villa! Hem 0 hem de 3+1!

İstanbul Silivri Çantaköy'de hayata geçirilen Zeytinli Köy projesinde 34 adet müstakil villa yer alıyor. Söz konusu proje "Daire fiyatına villa" sloganıyla lanse ediliyor...

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

İzmir'de lüks villa ilanlarıyla dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı!

İzmir'de internette yayımladıkları lüks villa ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdi.

Kemer Country'de 17 milyon TL'ye 20 yıl yaşama hakkı!

Birçok ünlü ismin tercih ettiği bölgelerden biri olan Kemer Country'de villa değerleri 17 milyon TL'ye kadar çıkıyor.Fakat söz konusu villalarda sadece 20 yıl oturma hakkı veriliyor.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Villa’de Piar’ın yüzde 55'i satıldı!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’da satışlar devam ediyor. Proje dahilinde yer alan konutların yüzde 55'i satıldı. 

Çekmeköy'de otopark arazisi yerine villa mı inşa edilecek?

İstanbul Çekmeköy’de 16 bin metrekarelik arazinin imar planı, İBB Meclisinde çoğunlukta olan AK Parti oylarıyla değiştirildi. Buna göre; söz konusu araziye otopark yerine villa inşa edilecek

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa de PIAR fiyat Haberi

Villa de PIAR fiyat

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yükselen Villa’de PIAR bahçeli doğa evleri projesinin tamamlanan ilk örnek konutu alıcıları için görücüye çıktı. İlk gün 12 evin satışının yapıldığı projede konutlar, 390 bin TL ile 780bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

20 milyon 143 bin 463 metre kare yemyeşil ormanlık alan ile çevrili, Silivri’nin Balaban mevkiinde yer alan Villa’de PIAR projesi, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için 11 bin 150 metrekare net alana yayılmış olarak, toplam 42 bahçeli doğa evinden meydana geliyor. Lansman kapsamında uygun fiyatlarla satışı süren konutlar, ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor.  

Yüksek tavanlı loft evler ferah bir görünüm sağlıyor

Türkiye’de de son senelerde tercih edilmeye başlayan loft konseptine uygun olarak, 6...