27 / 04 / 2024

Villa’de PIAR nerede? 

Villa’de PIAR nerede? 

Firma: Arizon Yapı

Proje: Villa’de PIAR

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 



Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR bahçeli doğa evleri projesinde satışlar başladı. Peki Villa’de PIAR nerede?  Villa’de PIAR nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Villa’de PIAR projesinde konutlar, 420 bin TL ile 790 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin lk etabı olan ve Silivri’de hayata geçirilen Villa’de PIAR projesi bahçeli doğa evleri konsepti ile kullanıcılarına güvenli yaşam alanı vadediyor.

Villa’de Piar’da 3 tip ev seçeneği yer alıyor.  3 oda 1 salon konutlar, yaklaşık 270 metrekare bahçe içinde 100 metrekare brüt alana, 2 oda 1 salon evler, ortalama 250 metrekare bahçe içinde 92 metrekare brüt alana ve 1 oda 1 salon konutlar ise yaklaşık 150 metrekare bahçe içinde ve 47 metrekare brüt alana sahip.

Villa’de PIAR nerede? 

20 milyon 143 bin 463 metrekare yemyeşil ormanlık alan ile çevrili, Silivri’nin Balaban mevkiinde yükselen Villa’de PIAR projesinde, toplam 42 bahçeli doğa evi bulunuyor. Lansman kapsamında uygun fiyatlarla satışı süren konutlar, ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor. 


Haziran 2021’de teslim

Villa De Piar projesinde konut teslimleri Mayıs 2021’de başlayacak ve son teslimatlar ise Haziran 2021’de gerçekleştirilecek. 

Türkiye’de de son dönemlerde tercih edilmeye başlayan loft konseptine uygun olarak, 6 metrelik yüksek tavan yapısı ile göz dolduran Villa’de PIAR, geniş pencere detayları ile de kullanıcılarına oldukça ferah bir iç mekan alanı sağlıyor. 

Web: http://www.villadepiar.com/


projeye sor



Geri Dön