20 / 04 / 2024

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?



Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans 'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Pendik Helenium Butik fiyatları evlerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Proje TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport'a yakın bir bölgede inşa ediliyor. 


Toplam 148 tane daire ve 28 tane mağazadan oluşan Helenium Butik Residence 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede konut teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Çocuk oyun alanları, otopark, güneşlenme alanları, güvenlik ve açık yüzme havuzu gibi  Helenium Boutique  Evleri İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yer alıyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana gelen Pendik Helenium Butik fiyatları 195 bin 600 liradan başlangıç gösteriyor. 


Pendik Helenium Butik nerede?

Ulaşım: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Butik satış ofisi telefon: 0 216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön