23 / 04 / 2024

Helenium Butik nerede

Helenium Butik nerede

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Pendik satış ofisi!

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Helenium Boutique Rezidans 'ta dairelerin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Helenium Boutique Pendik satış ofisi iletişim bilgileri...

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Butik Rezidans 148 tane konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları ne kadar?

Pendik Helenium Boutique nerede?

Yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında 24 ay 0 faiz fırsatı yer alan Helenium Boutique Kurtköy'de 148 daire yer alıyor. Peki Pendik Helenium Boutique nerede?

Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Helenium Butik projesi 148 daireden oluşuyor. Proje Başarır inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Helenium Butik teslim tarihi ne zaman?

Pendik Helenium Boutique satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Pendik Helenium Boutique satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'den meydana geliyor. Proje Başarır İnşaat imzası ile yükseliyor.

Başarır İnşaat Helenium Butik!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Başarır İnşaat Helenium Butik konut projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor.

Rose Marine Butik nerede?

Rose Marine Butik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede?

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesinde 2 çeşit 3+1 daire tipleri sunuluyor. Peki Mayra Merdivenköy Butik 52 nerede hayata geçiriliyor?

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik projesi nerede?

110 adet daireden meydana gelen Ayışığı Butik Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda tek blok halinde inşa ediliyor.Proje 14 ay sonra teslim edilecek. Peki Ayışığı Butik projesi nerede?

Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik Evleri'nde teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Başarır Helenium Boutique nerede?

Satış süreci devam eden Helenium Boutique Kurtköy projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Başarır Helenium Boutique nerede?

216 Butik Plus nerede?

216 Butik Plus Rezidans 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Proje 216 Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki 216 Butik Plus nerede?

Helenium Butik nerede Haberi

Helenium Butik nerede

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans 'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Pendik Helenium Butik fiyatları evlerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Proje TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport'a yakın bir bölgede inşa ediliyor. 


Toplam 148 tane daire ve 28 tane mağazadan oluşan Helenium Butik Residence 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede konut teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Çocuk oyun alanları, otopark, güneşlenme alanları, güvenlik ve açık yüzme havuzu gibi Helenium Boutique Evleri İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yer alıyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana gelen Pendik Helenium Butik fiyatları 195 bin 600 liradan başlangıç gösteriyor. 


Pendik Helenium Butik nerede?

Ulaşım: Yenişehir Mahallesi Eşref...