20 / 04 / 2024

helenium garden satış ofisi telefon

helenium garden satış ofisi telefon

Helenium Garden iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 ay 0 faiz ödeme imkanının sunulduğu Helenium Garden projesi Kurtköy'de yükseliyor...

Helenium Garden satış ofisi!

Helenium Garden satış ofisi telefon numarası, adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Helenium Garden satış ofisi Çamlık Muhtarlığı'nın karşısında bulunuyor.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Zeray İnşaat'ın yeni projesi Miracle Garden satışa çıktı. İşte Miracle Garden projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Kavaklı Rose Garden satış fiyatları!

Rose Garden Kavaklı'da konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hak Residence Garden projesinde 47 bin Euro'dan başlıyor!

Hak Residence Garden satışlar devam ediyor. Hak Group Construction imzası taşıyan Hak Residence Garden Projesi Antalya Alanya’da 4 bin 100 metrekare alan üzerinde 3 blok halinde yükseliyor. Proje 120 daire ve 2 delux villadan meydana geliyor.

İst Garden satış ofisi!

İst Garden satış ofisi ile 0212 854 04 41 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. İnşaat çalışmaları bu yıl içerisinde başlayacak olan proje Ayışığı Vadi Evleri'nin karşısında yükselecek.

Royal Garden Kartal Residence'ta ön satışlar devam ediyor!

2+1 dairelerin peşin fiyatının 340 bin liradan başladığı Royal Garden Kartal Residence, iki blokta 374 daireden oluşuyor. Projede ön satışlar 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Royal Garden Kartal Residence yüzde 30 indirim avantajıyla ön satışa çıktı!

Royal Group yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı ön satışa sundu. 30 Eylül’e kadar devam edecek olan ön satış döneminde projeden daire alanlar yüzde 30 indirim avantajından yararlanacak.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

helenium garden satış ofisi telefon Haberi

helenium garden satış ofisi telefon


Başarır İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Helenium Garden projesi İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı Helenium Garden projesi 7 - 8 katlı 4 blok olarak yükseliyor. 


2015 yılı Mayıs - Haziran aylarında teslimlerin yapılması hedeflenen Helenium Garden Kurtköy projesinde dairelerin büyüklükleri 42 metrekareden başlıyor. Helenium Garden Kurtköy'de yüzde 1 peşinat ve 60 ay 0 faiz ödeme imkanı yer alıyor.



Helenium Garden iletişim bilgileri!



Helenium Garden iletişim bilgileri!


Helenium Garden iletişim numarası: 0216 702 10 00

Helenium Garden iletişim adresi  : Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy Pendik / İstanbul



Helenium Garden ulaşım, kroki:



Telefon: 0216 533 81 81

Web adresi: www.heleniumgarden.com

Gülcihan...