28 / 03 / 2024

Helenium Garden tanıtım

Helenium Garden tanıtım

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilecek olan Helenium Garden projesinin lansmanı yarın yapılacak...

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çeşme'de 9 durak 9 deneyim tanıtım kampanyası başladı!

Çeşme Belediyesi, '9 durak, 9 deneyim' başlıklı yepyeni bir tanıtım kampanyası başlattı. Kampanya ile Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanınmamış gizli güzelliklerinin anlatılarak konuk sayısının artırılması ve çeşitlendirilmesi hedefleniyor.

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Aydın, Nuriye Kırmızı, Merve Ege tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Türkiye'nin tanıtımı Angry Birds oyunu ile yapılacak!

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Helenium Garden tanıtım Haberi

Helenium Garden tanıtım



İstanbul'un Kurtköy bölgesinde yükselecek olan Helenium Garden projesi yarın tanıtılıyor. Konut seçeneklerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde sunulacağı Helenium Garden projesi 7 - 8 katlı 4 blok olarak hayata geçirilecek. Helenium Garden projesi yarın Les Ottomans Otel'de yapılacak lansmanla birlikte görücüye çıkarılacak.




Telefon: 216 702 10 00

Web adresi: www.heleniumgarden.com

Gülay...