18 / 04 / 2024

Helenium sun satılık

Helenium sun satılık

Başarır İnşaat, Kartal'da Helenium Park projesinin ardından başladığı Helenium Sun'ı Eylül 2008'de teslim edecek.

Bağcılar Perola Residence satılık daire!

Three Sun tarafından hayata geçirilen Bağcılar Perola Residence satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Helenium Boutique Evleri satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Helenium Boutique Evleri satılık daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje 6 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Kurtköy Helenium Boutique satılık!

Kurtköy Helenium Boutique satılık konutların büyüklükleri minimum 65 metrekare, maksimum 191 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy'de inşa ediliyor.

Helenium Boutique Pendik satılık daire!

Helenium Boutique Pendik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Helenium Boutique satılık daire!

Helenium Boutique satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başarır İnşaat Helenium Boutique projesinde yüzde 35 peşinat ödendikten sonra 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Başarır İnşaat Helenium Boutique satılık!

Başarır İnşaat Helenium Boutique satılık daire sayısı 148 olarak belirlendi. 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Helenium Boutique satılık konutlar!

Helenium Boutique satılık konutlar 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerine yer verilen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Proje Kurtköy'de yükseliyor.

Helenium Butik Kurtköy satılık!

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Kurtköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Pendik Helenium Boutique satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Pendik Helenium Boutique satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'den meydana geliyor. Proje Başarır İnşaat imzası ile yükseliyor.

Helenium Boutique Kurtköy satılık daire!

Helenium Boutique Kurtköy satılık daire teslimleri 2017 yılının ilk aylarında gerçekleşecek. 148 adet daireden meydana gelen proje 4 blok olarak hayata geçiriliyor.

Helenium Boutique satılık!

Helenium Boutique satılık daire teslimleri 2017 yılının başında gerçekleşecek. Lansmana özel fırsatların sunulduğu proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Helenium sun satılık Haberi

Helenium sun satılık

10 bin metrekare alan üzerine 5 blok ve 211 daireden oluşacak olan Helenium Sun'da toplam alanın yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. Şirketten yapılan açıklamada, konutların özel kampanya ile 24 aya kadar vade farksız satın alınabileceği, ayrıca, Finansbank ile yapılan özel anlaşmayla toplam tutarın yüzde 75'inin kredilendirilebileceği belirtildi. Konutlar metrekare ve konumuna gore 190-325 bin YTL fiyat aralığında şatışa sunuluyor....