24 / 04 / 2024

Helenium Boutique satılık daire!

Helenium Boutique satılık daire!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Helenium Boutique satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başarır İnşaat Helenium Boutique projesinde yüzde 35 peşinat ödendikten sonra 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...



Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede konumlanan  Helenium Boutique  satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Helenium Boutique projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de hayata geçiriliyor.  Başarır İnşaat  imzası taşıyan projede  açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme alanları, otopark ve güvenlik gibi imkanlar bulunuyor.


Helenium Boutique satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Helenium Boutique projesi toplam 148 adet daire ve 24 adet mağazadan meydana geliyor.


Helenium Boutique fiyatları 195 bin 600 liradan başlıyor. Başarır İnşaat Helenium Boutique ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinattan sonra 24 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Helenium Boutique satılık daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Helenium Boutique Kurtköy teslim tarihi 2017 yılı içerisinde olarak belirlendi.


Helenium Boutique iletişim

Telefon: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön