24 / 04 / 2024

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek

Kilim Yapı imzasıyla hayata geçirilen Banka kredisi ile 84 aya kadar vadelendirme yapıan Helezon Plaza telefon numarası şöyle: 444 57 53. Projede yer alan ofislerden 8 tanesi lansmana özel olarak satışa sunuluyor...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Antalya 2000 Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Antalya 2000 Plaza" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Crowne Plaza Florya Oteli'nin ÇED süreci nasıl işledi?

Florya Akvaryum Kompleksi projesiyle ilgili bir skandal daha ortaya çıktı. Kompleks içinde yer alan aynı şirkete ait Crowne Plaza Florya Oteli’ne otel inşaatı için jet hızıyla 'ÇED gerekli değildir' raporu verildiği belirlendi.

Bursa Zafer Plaza'nın aylık kirası ne kadar?

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından Yüksel Baysal bugünkü yazısında Zafer Plaza’nın aylık kirasından bahsetti. İşte Yüksel Baysal'ın o yazısı...

Crowne Plaza Oteli kiralandı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Crowne Plaza Oteli'nin Bülbüloğlu Kongre Turizm ve Otel İnş.Tic.LTD. Şirketi'ne kiralandığını KAP'a bildirdi.

Balance Güneşli'de ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor!

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına çözüm olan plaza ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek Haberi

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek

Firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Toplam 89 adet ofisten meydana gelen Helezon Plaza telefon numarası bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


İnşaat çalışmalarının 5 ay içerisinde başlayacağı Bayrampaşa Helezon Plaza'da teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek. Projede yer alan ofislerin satış sürecina başlandı. 


Lansmana özel 8 adet ofisin satışa sunulduğu Helezon Plaza Bayrampaşa projesinde; ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti,  hobi odası, copy center, vale park hizmeti gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İstanbul Bayrampaşa'da Kilim Yapı imzasıyla yaşama geçirilen Helezon Plaza telefon numarası şu şekilde: 444 57 53. Projede yer alan ofisler metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kilim Yapı Helezon Plaza lokasyon olarak; metro durağına 3 dakika, tramvay durağına...