18 / 04 / 2024

Helikon Otelcilik

Helikon Otelcilik

Helikon Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özmen tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu.

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Hacıoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde kuruldu.

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalina Development Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Turan tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Şişli, Taksim İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Germiyanoğlu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi inşaatı sürüyor!

Manisa İl Özel İdaresi tarafından 2 milyon 807 TL' ye ihale edilen Germiyan oğlu Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor...

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Hasan Basri Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Hanefe Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hanefe Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Tugay Çakır, Sinan Öktem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih, Alayköşkü Caddesi, Hacı Beşir Tekkesi Sokak'ta kuruldu.

Demed Turizm Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Demed Turizm Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi, Firuz Barbaros Bağlıkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, No:126 Özsezen İş Merkezi'nde kuruldu.

Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor...

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi, İsa Çiftçi tarafından 9 milyon liralık sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Fatih, İnebey Mahallesi'nde kuruldu.

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Oğuzhan Erez tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 5 Şubat'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu.

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lebriz Yüksel Soycan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Yeni Kapı Çıkmazı'nda kuruldu.

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçu Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Helikon Otelcilik Haberi

Helikon Otelcilik

Helikon Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Özmen tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu.

Helikon Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Küçüksu Caddesi,...