19 / 04 / 2024

Helis Yapı Helis Pearl nerede

Helis Yapı Helis Pearl nerede

İnşaat alanı 42 bin metrekareden oluşan Helis Pearl Rezidans 30 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek. Peki Helis Yapı Helis Pearl nerede?

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Helis Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Helis Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi M urat Uzun tarafından 50 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Helis Yapı'dan Kartal ve Halkalı'ya 3 yeni proje!

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Helis Beyaz Ofis'te icradan 5.7 milyon TL'ye satılık 6 ofis!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Helis Beyaz Ofis'inde bulunan 6 ofisi satışa çıkardı. İhalesi 21 Ekim Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 370 bin TL olarak belirlendi.

Helis Yapı Helis Pearl nerede Haberi

Helis Yapı Helis Pearl nerede

Helis Yapı tarafından hayata geçirilecek Helis Pearl için arazi geliştirme çalışmaları sürüyor. Proje konut, residence ve ofislerden meydana geliyor. 


"Helis Yapı Helis Pearl nerede?" sorusuna İzmir'in Bayraklı ilçesi yanıtını verebilmek mümkün. 30 milyon dolar yatırım bedeline sahip projenin inşaat alanı 42 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


İstanbul Kartal'da yükselen Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı'nın, Helis Pearl Bayraklı projesinde detaylar henüz netleşmedi. 


Helis Pearl iletişim

Telefon: 0 216 306 60 70

Web: http://www.helisyapi.com/

Özge...