20 / 04 / 2024

hema inşaat Pearl of İstanbul ulaşım

hema inşaat Pearl of İstanbul ulaşım

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim!

Toplam 1.800 adet daireden meydana gelen proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul satılık!

11 blok şeklinde yükselen projede toplam 62 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Hema İnşaat Pearl of İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi!

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz'da hayata geçirilecek. Konut, apart otel ve ticaret alanların yer alacağı proje 11 bloktan meydana geliyor.

Kumburgaz Hema İnşaat Projesi iletişim!

Kumburgaz Hema İnşaat Projesi iletişim için 0212 285 22 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 11 blok halinde hayata geçirilecek olan proje toplamda 1.800 adet daireden meydana geliyor.

Hema İnşaat Kumburgaz projesi nerede yapılacak?

375 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hema İnşaat Kumburgaz projesinde 52 bin 666 metrekare konut alanı, 42 bin 266 metrekare açık alan olacak. Şu an hazırlık aşamasında olan projede çizim ve proje oluşturma süreci devam ediyor.

Hema İnşaat Kumburgaz projesinde son durum ne?

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat, Büyükçekmece Kumburgaz'da sahil kıyısına yapacağı dev proje için hazırlanıyor. 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridine sahip olan projede 1.800 konut planlanıyor...

Hema İnşaat Kumburgaz projesi bu yıl satışa çıkacak!

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat tarafından Büyükçekmece Kumburgaz kıyısına inşa edilecek olan Pearl of İstanbul projesinin bu yıl içerisinde satışa sunulması hedefleniyor. Hema İnşaat Kumburgaz projesinde konut, ticaret ve apart otel alanları olacak.

Hema İnşaat Kumburgaz projesi!

Hema İnşaat imzasıyla inşa edilen Hema İnşaat Kumburgaz projesi içerisinde yer alan dairelerin teslimlerine 2017 yılında başlanması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmasına 2015 yılında başlanması planlanıyor...

Hema İnşaat'ın 1.800 konutluk Kumburgaz projesi 2015'te başlıyor!

Hattat Holding'e ait Hema İnşaat'ın Kumburgaz projesi olan ve Pearl of İstanbul adıyla anılan dev karma proje 2015'in ilk çeyreğinde başlıyor. 1.800 konutun yer alacağı Hema Kumburgaz projesinde apart otel ve ticaret alanları da olacak...

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

hema inşaat Pearl of İstanbul ulaşım Haberi

hema inşaat Pearl of İstanbul ulaşım

Hema İnşaat imzası ile yükselecek Pearl of İstanbul'un 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridi bulunuyor. Projenin 23, 24 ve 25 katlı olarak tasarlanan 11 bloğu yer alıyor. 


Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40. Toplam 1.800 adet konuttan meydana gelen projenin içerisinde ticaret alanı, apart otel, ve marina da olacak. 



İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek Pearl of İstanbul Konutları 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. 


Kumburgaz Pearl of İstanbul 3 parsel üzerinde, 62 bin metrekarelik arsa alanında hayata geçirilecek. 



Pearl of İstanbul telefon numarası : 0212 285 22 40

Web: www.hattat.com.tr

Özge...