19 / 04 / 2024

hep istanbul satılık

hep istanbul satılık

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul 'Taksite Mola' kampanyasında ödemeler 2017'de başlıyor!

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” yeni kampanyası ‘Taksite Mola’ ile yine bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul’da ‘Taksite Mola’ kampanyası ile 2016’da taksit ödenmeyecek!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Tekfen HEP İstanbul'da 311 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi!

Tekfen HEP İstanbul'da daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan 19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi....

HEP İstanbul'da 2016 yılı boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Tekfen HEP İstanbul'da yaşam Nisan 2017'de başlayacak!

HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.

HEP İstanbul’da taksite mola!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Tekfen Hep İstanbul'da 288 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

288 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 200 TL aylık taksit ödeyecek.

Esenyurt Hep İstanbul'da 2+1 daireler 408 bin TL'ye!

Tekfen Emlak Geliştirme tarfından inşa edilen Hep İstanbul'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 70 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.

Esenyurt Hep İstanbul'da 1+1'ler 288 bin TL'ye!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan Hep İstanbul'da daire fiyatları 288 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire büyüklükleri 70 ile 178 metrekare arasında değişiyor.

Hep İstanbul'da 3 bin 240 TL'den başlayan taksitlerle!

Toplamda 1.424 daireden meydana gelen projede Tekfen Emlak Geliştirme imzası bulunuyor. Projede daire alanları 70 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Tekfen Hep İstanbul fiyatlar!

11 blok şeklinde yükselen projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Proje toplam 1424 daireden meydana geliyor. Tekfen Hep İstanbul fiyatlar 282 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hep İstanbul'da son 2 blok satışa çıkarıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde son iki blok da satışa çıkarıldı. Son iki blokta genişlikleri 70 ile 178 metrekare arasında bulunan konutlar 282 bin liradan başlayan fiyatlara satılıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Tekfen Hep İstanbul satılık ev!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje toplam 1424 adet daireden meydana geliyor. Tekfen Hep İstanbul satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul satılık daire!

Toplam 1424 daireden meydana gelen proje 11 blok şeklinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Hep İstanbul satılık daire!

11 blok şeklinde inşa edilen proje Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Hep İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

hep istanbul satılık Haberi

hep istanbul satılık

HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Fiyatlar 299 bin TL’den, taksitler 3.400 TL’den başlıyor...

299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 71 bin 750 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek. 

Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 65’inin tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası,...