25 / 04 / 2024

Hep İstanbul telefon

Hep İstanbul telefon

HEP İstanbul'da 299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek.

Hep İstanbul'da ödemeye taksitlerden başlanıyor!

Toplamda 1.424 daireden meydana gelen projede daire alanları 70 ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede ödemeye önce taksitlerden başlanıyor.

Hep İstanbul kampanyasında son gün 30 Eylül!

3 farklı ödeme seçeneği sunan HEP AVANTAJ kampanyasından yararlanmak için son gün 30 Eylül olarak belirlendi. Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

HEP İstanbul HEP AVANTAJ kampanyasında kişiye özel seçeneklerle!

İstanbu Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen HEP İstanbul Projesi'nde kampanya devam ediyor. HEP AVANTAJ kampanyası kapsamında projede kişiye özel ödeme seçenekleri sağlanıyor.

Hep İstanbul'da 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salondan başladığı projede yaz kampanyası kapsamında 3 farklı ödeme seçeneği alıcıları bekliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Hep İstanbul yaz kampanyasında 3. pakette taksitli ödeme seçeneğiyle!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den başlayan daire tipleri yer alıyor. Yaz kampanyası kapsamında sunulan 3 paket için son gün 31 Temmuz olarak planlandı.

Hep İstanbul yaz kampanyasında son gün 31 Temmuz!

Hep İstanbul projesinde yer alan dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Toplamda 1.424 daireden meydana gelen projede yaz kampanyası 31 Temmuz'a kadar devam edecek.

Hep İstanbul Tekfen teslimleri!

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Tekfen projesinde daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 dizayn edildi. Hep İstanbul Tekfen teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Esenyurt Hep İstanbul Evleri fiyatları!

14 sıra bina ünite inşa edilen proje Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Hep İstanbul Evleri fiyatları 1+1 daireler 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul Evleri fiyat!

Toplam 1424 daireden meydana gelen proje Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul Evleri fiyat listes kapsamında 1+1 daireler 267 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Hep İstanbul ödeme koşulları!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Hep İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

HEP İstanbul’da avantajlı ödeme koşullarıyla yaz fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde yaz kampanyası başlattı. HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler, kendi ödeme koşullarına uygun 3 farklı paketten birini seçebiliyor.

Esenyurt Hep İstanbul ikinci etap!

Esenyurt Hep İstanbul ikinci etap satılık daire fiyatları 193 bin 200 liradan başlıyor. 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan projede 1.424 tane daire yer alıyor.

Hep İstanbul Tekfen İnşaat!

Hep İstanbul Tekfen İnşaat teslimleri 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Esenyurt 'ta hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Hep İstanbul telefon!

İşte Hep İstanbul telefon bilgisi. Projedeki dairelerin fiyatları 184 bin TL ile 477 bin TL arasında değişirken, daire alanları 70 - 179 metrekare arasında değişiyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Hep İstanbul Tekfen satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi!

11 blok şeklinde yükselen proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor. Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

14 sıra bina ünitesi şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kredi kullanılarak 3 eşit taksit sağlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Tekfen Hep İstanbul telefon!

Tekfen Hep İstanbul telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Daire fiyatlarının 193 bin liradan başladığı Hep İstanbul projesindeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor...

Hep İstanbul iletişim!

Hep İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor...

HEP İstanbul’da 2. etap satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme, ekim'de lansmanını gerçekleştirdiği İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul’da ikinci etap satışlarını başlattı. Özel fiyat ve ödeme koşulları, 31 Aralık'a kadar geçerli olacak.

Hep İstanbul'da 193 bin liraya! 31 Aralık son gün!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme, 30 Ekim 2014’te lansmanını gerçekleştirdiği İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul’da ikinci etap satışlarını başlattı. 31 Aralık son gün...

Hep İstanbul Esenyurt ödeme planı!

Hep İstanbul Esenyurt ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Esenyurt Hep İstanbul satılık!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükselen Esenyurt Hep İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Esenyurt Hep İstanbul telefon numarası!

Esenyurt Hep İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Hep İstanbul projesi toplam 1.424 adet konuttan meydana geliyor...

Hep İstanbul: Hep istediğiniz ev, hep beklediğiniz fiyatlarla!

Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje "Hep İstanbul: Hep istediğiniz ev, hep beklediğiniz fiyatlarla" sloganıyla tanıtılıyor.

Hep İstanbul telefon Haberi

Hep İstanbul telefon


HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği  Hep İstanbul  projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Fiyatlar 299 bin TL’den, taksitler 3.400 TL’den başlıyor...

299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 71 bin 750 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek. 


Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 65’inin tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT”...