25 / 04 / 2024

Heran İstanbul galeri

Heran İstanbul galeri

“Her an mutluluk” mottosuyla hayata geçirilen Heran İstanbul'da satışlar başladı. İşte Heran İstanbul görselleri..

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Arabası olanlar dikkat! İkinci el fiyatları düşüyor...

Otomobil satışlarına getirilen düzenlemeler ve ÖTV indirim beklentisi, ikinci el araçların fiyatını düşürmeye başladı. Stokta bulunan araçlar satışa çıkmaya başladı. İstanbul’da bir galeri tek kalemde 120 adet Volkswagen Passat markalı araçlarını ilana koydu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Akkoyun tarafından kuruldu.

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Salih Öztemel kuruldu.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, 648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi, 558.Sokak ve 560/1. Sokak ile Abdi İpekçi Caddesi Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Heran İstanbul galeri Haberi

Heran İstanbul galeri

“Her an mutluluk” mottosuyla hayata geçirilen Heran İstanbul, 4 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 318 konut ve 20 cadde mağazası yer alıyor.

Kartal'da Elsa İnşaat imzası ile inşa edilen Heran İstanbul'da büyüklükleri  72 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve loft daire seçenekleri sunuluyor. 

Yaşamın Aralık 2019'da başlaması planlanan Heran İstanbu'da lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

63 bin 210 metrekarelik inşaat alanına sahip proje, Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’na, resmi kurumlara ve Pendik Marina’ya yakın bir noktada konumlandırılıyor.

Projenin ortak kullanım alanları arasında spor salonu, yürüyüş yolları, koşu parkuru, kapalı yüzme havuzu, 477 araçlık kapalı otopark yer alıyor. 

Heran İstanbul, ayrıca Kartal-Kadıköy Metro hattına 1...