19 / 04 / 2024

HES Beton Santrali

HES Beton Santrali

TMT Turhanlı Müh. Taah. Tesis ve İşl. Ltd. Şti. tarafından, Osmaniye İli Kadirli ilçesinde Hes Kırma- Eleme- Yıkama Tesisi ve Beton Santrali projesi için toplantı düzenlenecek...

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Beton mikseri, Yusufeli Barajı inşaatına havadan taşındı!

Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatına beton mikseri, kurulan çelik halatla havadan ulaştırıldı.

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Manavgat Değirmenözü Köyü'ne 2'nci HES geliyor!

Manavgat’ta balık ölümleriyle sık sık gündeme gelen Köprüçay’daki Değirmenözü Köyü’ne Hidro Elektrik Santrali (HES) inşaatının ardından ikinci proje kapıda. Değirmenözü halkı, yeri sır gibi saklanan Mercan 2 regülatörünün de aynı köye yapılmaya başlandığını fark edince isyan etti.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne özel beton santrali kuruluyor!

Cephanelikte yapımı başlayan Şehir Hastanesi inşaatında önemli bir gelişme oldu. Hafriyat çalışması tamamlanmakta olan ve Ocak ayında hastanelerin temel çalışmasının başlayacağı şehir hastanesinin inşaat alanı içinde beton santrali kuruluyor.

Birecik Hidroelektrik Santrali kamuya devredildi!

Türkiye'nin enerji üretim kapasitesi bakımından dördüncü büyüğü olan ve yıllık 2,5 milyar dolar civarında geliri olan Birecik Hidroelektrik Santrali (HES), kamuya devredildi.

Lapseki Belediyesi beton santrali kuruyor!

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Çamlıca 1 HES'in özelleştirme ihalesi ertelendi!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesi, gelen tekliflerin komisyonun belirlediği asgari tutarın altında kalması nedeniyle ertelendi.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

HES Beton Santrali Haberi

HES Beton Santrali

Osmaniye İli Kadirli ilçesinde Hes Kırma- Eleme- Yıkama Tesisi ve Beton Santrali projesi için toplantı yapılacak.


Toplantı Yeri: Osmaniye İli, Kadirli ilçesi Göztaşı Köyü

Toplantı Yerinin Adresi: Karapınar İlköğretim Okulu

Toplantı Tarihi: 10.09.2013

Toplantı Saati....