26 / 04 / 2024

Hikmet Uzunoğlu

Hikmet Uzunoğlu

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar Mühendis Hikmet Uzunoğlu vefat etti

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de İsmail Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile  Bahattin Uzunoğlu tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

İş GYO,  bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gökben Karaaslan Aksoy'dan oluşmasına karar verdi.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gürbüz Bektaş'ın olmasına karar verdi.

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Arslan, Mehmet Fatih  Arslan ve Serap Nur Uzunoğlu  ortaklığında kuruldu.

İys Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İys Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hikmet Karaosmanoğlu tarafından kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hikmet Uzunoğlu Haberi

Hikmet Uzunoğlu
İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar Mühendis Hikmet Uzunoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Kanlıca Aile Kabristanlığı'na...