26 / 04 / 2024

Hill Kartal açık mutfaklı daire

Hill Kartal açık mutfaklı daire

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Esentepe DKY Ada açık adres!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Esentepe DKY Ada Evleri 796 daireden meydana geliyor. Esentepe DKY Ada açık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı.

Hill Kartal’da açık mutfaklı dairelere talep yağıyor!

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal projesinde 60 ay sıfır faizle!

Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Hill Kartal açık mutfaklı daire Haberi

Hill Kartal açık mutfaklı daire

Hill Kartal’da açık mutfağa sahip dairelere

talep yağıyor


Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da inşa edilen Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor. 77 ve 85 metrekareden oluşan dairelerin fiyatları ise 365 bin 500 TL ile 621 bin 900 TL arasında alıcı buluyor.


Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da yükselen Hill Kartal projesinin satışları tüm hızıyla devam ediyor. İş yaşam ve eğlence merkezinin tam ortasında yer alan Hill Kartal, her noktaya yakınlığıyla ulaşımda yatırımcısına kolaylık sağlıyor. Dört tip 2+1 daire seçeneğiyle satışa sunulan projenin, özellikle açık mutfak daire tipleri daha çok ilgi görüyor. Yoğun talep gören 2+1 açık mutfak dairelerin büyüklüğü 77...