24 / 04 / 2024

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.



Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı, uzun bayram tatilini fırsat bilip ev alma niyetinde olan kişiler için Hill Kartal projesinin satış ofisini bayramın 3. günü saat 10.30-18.30 saatleri arasında açık tutacak. Ramazan ayı içinde yaptıkları kampanyaları devam ettireceklerini belirten Almalar-İskurt-Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal projemiz iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. Bu nedene istedik ki hem Kartal'a gezmek için gelen kişiler akıllarının bir köşesinde ev almak varsa gelsin cazip fırsatlarımızı görsün, hem de konut almak isteyen kişiler tatili fırsat bilip satın alma kararını bir arada olan ailenin tüm fertleriyle birlikte versin. Bu nedenle bayramda satış ofisimizde mesai yapacağız” dedi.  


Peşin alıma 82 bin liralık avantaj 

Ramazan Bayramı'na özel peşin alımlarda yüzde 10+yüzde 10 indirim uygulayacaklarına dikkat çeken Alma, “Bu durumda satıştaki ....metrekare büyüklükte ....tipi konutumuzu peşin olarak satın almak isteyenler 427 lira yerine sadece 345 bin lira ödeyecek. Böylece 82 bin lirası cebinde kalacak. Bayramda bize konut almaya gelenlere sunacağımız kahvenin yanında peşine yüzde 10+yüzde 10 indirim şeker tadında olacak” bilgisini verdi. Ramazan boyunca devam eden kampanyalar da bayram sonuna kadar uzatıldı. Şirket konut almak isteyip taksitleri 1 yıl ötelemek isteyene konut bedelinin yüzde 25'ini ödemeleri durumunda bu imkanı veriyor. Yine konut bedelinin yüzde 40'ı peşin ödendiğinde geri kalan bakiyeye 60 ay sıfır faizle şirket bünyesinde taksit yapılıyor. 28 ve 13 katlı 2 blokta toplam 193 konutun bulunduğu, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan kat planları isteğe göre 1+1’e veya 4+1’e çevrilebilen Hill Kartal'da teslimler ise Haziran 2018 olarak planlanıyor. 


Kara, hava ve deniz ulaşımı birarada 

Proje kara, hava ve deniz yoluyla her yere yakın mesafede yer alıyor. E-5 Karayolu'na ve Pendik Metro İstasyonu'na 2 dakika, İDO Pendik Yalova iskelelerine ve Pendik Marina'ya 4 dakika, Kartal Metro İstasyonuna ve TEM Otoyolu'na 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12 dakika mesafede bulunuyor. Projenin kendi içinde zamanla yarışanlar için heliport pisti ve elektrikli araçlar için otoparklarda şarj üniteleri yapılıyor.


444 90 61

www.hillkartal.com



Geri Dön