26 / 04 / 2024

Hill Kartal evleri ödeme planı

Hill Kartal evleri ödeme planı

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Hill Kartal Evleri projesine yoğun ilgi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Hill Kartal’a konut alıcıları yoğun ilgi gösterdi. Lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıkan adalar ve orman manzaralı proje için İstanbul dışından da gelen oldu.

Hill Kartal fiyat!

Hill Kartal fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi konutların alanlarına göre değişiyor. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat!

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi 290 bin liradan başlıyor. Karma konseptte tasarlanan AND Kartal projesinde konut teslimleri Nisan 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık villa!

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık villa fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Evleri, Nisan 2017'de teslim ediliyor...

AND Kartal Evleri daire fiyatları!

AND Kartal Evleri daire fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul projesi AND Kartal Evleri'nde 1.135 daire, 42 ofis ve 35 dükkan olacak...

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Daire Kartal Evleri iletişim!

Daire Kartal Evleri iletişim için satış ofisiyle 0212 371 52 53 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 4 iskonto yapılan proje Bodur İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Hill Kartal Residence satış ofisi!

Hill Kartal Residence satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Marina'ya 8 dakikalık mesafede inşa edilen projede 193 adet daire yer alıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri ne zaman teslim?

250 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin alanları 445 metrekareden başlıyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri ne zaman teslim edilecek?

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri!

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. E-5 karayoluna 2 dakika yakınlıkta bulunan proje 5 bin 821 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Hill Kartal evleri ödeme planı Haberi

Hill Kartal evleri ödeme planı

Kısa bir süre önce satışa çıkan Hill Kartal’da bahar kampanyası başladı. Buna göre Hill Kartal’dan Nisan ayı içinde vadeli ödeme seçeneği ile ev almak isteyenler 4 yıl boyunca faiz ödemeden ev sahibi olabilecek. Kampanyalarla ev almayı kolaylaştırdıklarını belirten Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Biz de yüksek faiz ortamında konut almak isteyen ama bu talebini öteleyen alıcıları rahatlatmak için 48 ay sıfır faiz kampanyasını başlattık. Kampanyamızın etkili olacağına inanıyoruz” dedi.


 Peşin alanlar unutulmadı 

Kampanya sadece 48 ay sıfır faizle de sınırlı değil. Müşteriye özel esnek ödeme planı yaptıklarını belirten Hikmet Alma, nisan ayında Hill Kartal’dan peşin ödeme yaparak konut alanlara liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapacaklarını söyledi. Projenin fiyat avantajının yanı sıra lokasyonuyla da tercihte öne çıktığını...