28 / 03 / 2024

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.



Kısa bir süre önce satışa çıkan Hill Kartal’da bahar kampanyası başladı. Buna göre Hill Kartal’dan Nisan ayı içinde vadeli ödeme seçeneği ile ev almak isteyenler 4 yıl boyunca faiz ödemeden ev sahibi olabilecek. Kampanyalarla ev almayı kolaylaştırdıklarını belirten Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Biz de yüksek faiz ortamında konut almak isteyen ama bu talebini öteleyen alıcıları rahatlatmak için 48 ay sıfır faiz kampanyasını başlattık. Kampanyamızın etkili olacağına inanıyoruz” dedi.


 Peşin alanlar unutulmadı 

Kampanya sadece 48 ay sıfır faizle de sınırlı değil. Müşteriye özel esnek ödeme planı yaptıklarını belirten Hikmet Alma, nisan ayında Hill Kartal’dan peşin ödeme yaparak konut alanlara liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapacaklarını söyledi. Projenin fiyat avantajının yanı sıra lokasyonuyla da tercihte öne çıktığını kaydeden Alma, “Projemiz Kartal E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Metro istasyonuna 2 dakika, Pendik Marina'ya 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havaalanına da 12 dakika uzaklıkta” diye konuştu.


Odalar isteğe göre büyüyor 

Hill Kartal’da konut tipleri 77 metrekare ile 109 metrekare büyüklüğünde 2+1’lerden oluşuyor. Ancak isteğe göre konutlar 1+1 veya 3+1’e dönüştürülebiliyor. Birinci kattan itibaren konutların pencereleri adalar ve deniz manzarasına açılıyor. Fiyatlar 305 bin liradan başlıyor. Her daireye bir araçlık kapalı otopark alanı düşen projenin donatıları arasında teras havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness ve ara katlarda spor alanları bulunuyor. Açık alanlarda da her türlü aktiviteye uygun spor ve dinlenme alanları yer alıyor.


444 90 61

www.hillkartal.com



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal'da nisana özel kampanya başladı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek. Kampanyalarla ev almayı kolaylaştırdıklarını belirten Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, "Biz de yüksek faiz ortamında konut almak isteyen ama bu talebini öteleyen alıcıları rahatlatmak için 48 ay sıfır faiz kampanyasını başlattık. Kampanyamızın etkili olacağına inanıyoruz" dedi. Projenin fiyat avantajının yanı sıra lokasyonuyla da tercihte öne çıktığını kaydeden Alma, "Projemiz Kartal E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Metro istasyonuna 2 dakika, Pendik Marina'ya 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havaalanına da 12 dakika uzaklıkta" diye konuştu.


Odalar büyüyor 

Hill Kartal'da konut tipleri 77 metrekare ile 109 metrekare büyüklüğünde 2+1'lerden oluşuyor. Ancak isteğe göre konutlar 1+1 veya 3+1'e dönüştürülebiliyor. Birinci kattan itibaren konutların pencereleri adalar ve deniz manzarasına açılıyor. Fiyatlar 305 bin liradan başlıyor.


Sabah



Haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

ALMALAR-iskurt-Nergo iş Ortaklığı, ilk projeleri Hill Kartal'ın satış ve inşaatı hızla devam ederken yeni projelere hazırlanmaya başladı.  Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alma, "Anadolu yakasında 8 yeni projemiz olacak. Bunların 4'ü Üsküdar'da bulunacak.  Bölgenin alt yapı yatırımlarının hızla yenilenmesi ve planlı dönüşüm Üsküdar'da proje yapma kararımızda etkili oldu" dedi. Şirketin kentsel dönüşüm kapsamında Üsküdar'da yapacağı projeler Kız Kulesi'nin karşısında konumlanacak. 4 proje de butik olacak. 


Vatan 


Geri Dön