24 / 04 / 2024

Hill Turizm iletişim

Hill Turizm iletişim

Hill Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Osmanoğlu tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Kameroğlu Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim!

Kameroğlu Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim için 0212 886 13 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 112 adet villanın yer aldığı proje İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Hill Kartal Residence iletişim!

Hill Kartal Residence iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kartal Yakacık'ta yükselen Hill Kartal Residence projesi iki blokta 193 rezidans daireden meydana geliyor...

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Hill Kartal satış ofisi iletişim!

Hill Kartal satış ofisi iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 5 bin 821 metrekareden oluşan proje Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Hill Turizm iletişim Haberi

Hill Turizm iletişim

Hill Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Osmanoğlu tarafından kuruldu. 

Hill Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....