26 / 04 / 2024

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç) Diger rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri ) turizmle ilgili her tülü alım satım ve buna dair her türlü hizmetler turizmle alakalı her türlü ithalat ihracat Her türlü telekomünikasyon isi ile ilgili mal alım satım bunadair her türlü mal ve hizmetin ithalatı ve ihracatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön