29 / 03 / 2024

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Buharalı tarafından kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç) Diger rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri ) turizmle ilgili her tülü alım satım ve buna dair her türlü hizmetler turizmle alakalı her türlü ithalat ihracat Her türlü telekomünikasyon isi ile ilgili mal alım satım bunadair her türlü mal ve hizmetin ithalatı ve ihracatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

DMC Taahhüt Turizm...