26 / 04 / 2024

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hajymyrat Rejepov ve Hudaybedı Hangeldıyev 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cenk Ermin ve Tansel Cüneyt Duler ortaklığında kuruldu.

Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azhar Mehmood tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Al Serh Al Kabeer İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Serh Al Kabeer İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ghaleb Alsarraj tarafından kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Vhn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vhn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Najdı ve Volkan Yorkan ortaklığında kuruldu.

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye beddeli ile Alev Bulut ve Nurcan Köse tarafından kuruldu.

Mcotex Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcotex Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahammad Musayev tarafından kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hajymyrat Rejepov ve Hudaybedı Hangeldıyev 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu. 


Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...