26 / 04 / 2024

Hilltown AVM yeşil bina sertifikası

Hilltown AVM yeşil bina sertifikası

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet iş yerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Hilltown AVM yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet natamam işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi!

Soyak Siesta AVM İzmir Karşıyaka ilçesinde 9 Mayıs'ta hizmet vermeye başlamıştı. Alışverişten yemeğe birçok seçeneği birarada bulunduran Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi.

Nurettin Canikli: Esenler’de daha çok AVM’ye izin verilecek!

AVM’lerle ilgili yeni kriterler arasında ‘tüketim talebinin’ de yer alacağını açıklayan Gümrük Bakanı Canikli, “Zengin daha az harcar. O nedenle Nişantaşı’nda değil de daha çok Esenler’de AVM’ye izin verilecek” dedi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM projesi değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Güzelşehir AVM projesine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Hilltown AVM yeşil bina sertifikası Haberi

Hilltown AVM yeşil bina sertifikası


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni gözdesi ve yaşam merkezi olan Hilltown AVM, USGB tarafından geliştirilen Leed Gold Sertifikasını almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi oldu. 

Türkiye genelinde yedi ilde dokuz AVM ile faaliyetlerini sürdüren Rönesans Gayrimenkul’ün 2017'de hayata geçirdiği Hilltown, sertifika kapsamında enerji verimliliği, sürdürülebilirlik ve çevreye saygı gibi konularda proje ve inşaat aşamalarında değerlendirildi.

Rönesans Gayrimenkul, Hilltown ile AVM kategorisinde bu prestijli sertifikaya ilk kez, Türkiye genelindeki projeleri ile toplamda beşinci kez ulaştı. Dünyanın en prestijli yeşil bina sertifikalarından olan Leed Gold Sertifikası, enerji ve çevre dostu uygulama sistemlerini aynı çatı altında birleştirme ve yeşil binaların derecelendirilmesi için Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından oluşturuldu.