16 / 04 / 2024

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.



Tekzen Nazilli mağazası, yeni yerinde hizmete başladı!



2011 yılında Nazilli'de açtığı ilk mağazasını yeni konseptiyle Bamboo AVM’ye taşıyan Tekzen, yeni şubesinde hizmete başladı. Mağaza açılışı, Tekzen Mağazalar Kurum Müdürü Hasan Şener Bilge, Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Bölge Müdürü Suat Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleşti.


Açılışa özel fırsatlar Nazilli’leri bekliyor

Tekzen, yeni şubesiyle Nazilli’deki müşterilerine, yeni konseptini ve yapı market sektörünün en kaliteli ürünlerini sunuyor.


Toplam 2 bin 642 m2 satış alanına sahip olan Nazilli Tekzen, mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik, aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar on binlerce çeşit ürün yer alacak. Ayrıca açılışa özel yüzlerce üründe fırsat da Tekzen Kart sahibi Nazilli’leri bekliyor.


Yılın ilk yarısında 5 yeni mağaza açarak yurt genelinde 112 Mağazaya ulaşan Tekzen, Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarına devam ederek, müşterilerine kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara sunarak, müşteri deneyimi ile istedikleri standardı yakalayabilecekleri bir mağazacılık hizmeti sunuyor.


Geri Dön