26 / 04 / 2024

tekzen Bamboo AVM

tekzen Bamboo AVM

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Tekzen 140. mağazasını Didim’de açtı!

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Tekzen Diyarbakır’da ikinci mağazasını açtı!

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Tekzen Sultanbeyli Plato AVM'de mağaza açtı!

TÜRKİYE'NİN 50 ilinde var olma başarısını yakalayan yapı marketi Tekzen, İstanbul'daki 9 'uncu mağazasını Sultanbeyli Plato AVM'de açtı...

Nazilli'nin ilk AVM'Sİ Bamboo Nazilli Karakaşlar Group imzası taşıyor!

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..

tekzen Bamboo AVM Haberi

tekzen Bamboo AVM

Tekzen Nazilli mağazası, yeni yerinde hizmete başladı!



2011 yılında Nazilli'de açtığı ilk mağazasını yeni konseptiyle Bamboo AVM’ye taşıyan Tekzen, yeni şubesinde hizmete başladı. Mağaza açılışı, Tekzen Mağazalar Kurum Müdürü Hasan Şener Bilge, Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Bölge Müdürü Suat Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleşti.


Açılışa özel fırsatlar Nazilli’leri bekliyor

Tekzen, yeni şubesiyle Nazilli’deki müşterilerine, yeni konseptini ve yapı market sektörünün en kaliteli ürünlerini sunuyor.


Toplam 2 bin 642 m2 satış alanına sahip olan Nazilli Tekzen, mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik, aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar on binlerce çeşit ürün yer alacak. Ayrıca açılışa özel yüzlerce üründe fırsat da Tekzen Kart sahibi Nazilli’leri bekliyor.


Yılın ilk yarısında 5 yeni mağaza açarak yurt genelinde 112 Mağazaya ulaşan Tekzen, Ege Bölgesi’ndeki...