19 / 04 / 2024

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.



TEKZEN  Ankara  Armada AVM’deki 1.883 metrekare büyüklüğündeki mağazasının açılışı için bir tören düzenlendi. Açılış, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir ve Armada AVM Müdürü Çiğdem Gönen’in katılımlarıyla gerçekleşti. 


Açılışta konuşma yapan Bezci, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen’in Türkiye’nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, Türkiye’nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti.


Tekzen’in yeni mağazasında mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat-tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM'de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara'da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı. Açılışta konuşma yapan Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen'in Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, Türkiye'nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti. Tekzen'in yeni mağazasında mobilyadan aydınlatmay banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat-tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. 



Milat


Haber Ortadoğu Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


YAPI market zinciri TEKZEN, Ankara'daki 7. yurt genelindeki 109. mağazasını Armada AVM'de açtı. Mağazanın açılışına Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci de katıldı. Bezci açılışta yaptığı konuşmada, yüzde 100 yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen'in Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Türkiye'nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti.


Ortadoğu 


Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


YAPI market zinciri TEKZEN, Ankara'daki 7. yurt çapındaki 109. mağazasını, Armada AVM'de açtı. Mağazanın açılışına Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci de katıldı. Salih Bezci, açılıştaki konuşmasında, yüzde 100 yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme kaydeden Tekzen'in, Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Salih Bezci, Türkiye'nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti. Açılışta; Bezci'ye Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir ve Armada AVM Müdürü Çiğdem Gönen eşlik etti. 


Yeniçağ


Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim ZmKurulu Başkanı Salih Bezci. Türkiye'nin en büyük yapı market zinciri Tekzen'in Ankara'daki yedinci mağazasının açılışını yaptı. ATO Başkanı Bezci, "En Yaygın Yapı Market Zinciri" Unvanına sahip Tekzen Yapı Market'in Armada Şubesi'nin açılış kurdelesini Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir, Tekzen Operasyon Müdürü Baem Erol,Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Kızrlkaya,Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte kesti. Bezci, açılışta yaptığı konuşmada, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen'in Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, konuşmasında Türkiye'nin büyümesinde özel sektörünün payının önemine de dikkat çekti. Türkiye'nin ilk yapı market zinciri olan Tekzen'in Armada mağazası yaklaşık 2 bin metrekarelik bir satış alanına sahip. 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekzen'in, hali hazırda 53 ilde 109 mağazası buluyor. 


Anayurt


Geri Dön