26 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören eğitimleri

Hilmi Işıkören eğitimleri

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Gıdada büyük endişe! Böyle giderse pahalıya da gıda bulunamayacak!

Dünya büyük bir kuraklık dönemine girerken, bundan en fazla etkilenen ülkelerin başında Türkiye geliyor. Kış mevsimini yaşadığımız bugünlerde yağışların kimi yerde beklendiği kadar olmaması kimi yerlerde ise hiç yağış kaydedilmemesi büyük bir endişeye neden oldu. Ancak en büyük endişe ilkbahar. Peki

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

Hilmi Işıkören eğitimleri Haberi

Hilmi Işıkören eğitimleri

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi ve 8 hafta her salı, 8 eğitimi 14 saatte verecekleri yeni programları ‘8 Haftada Emlakta Zirve’ için kayıtları almaya başladılar. 

Zoom’da canlı olarak yapılacak eğitim programı 22 Eylül’de saat 20:30’da başlıyor ve aşağıdaki eğitimleri kapsıyor:

-Emlakta Kazandıran Zihin / 1. hafta – 2 saat / 22.09.2020 Salı / 20:30 – 22:30

Varlık ve yokluk bilinci kavramıyla ilgili farkındalık uyandırıp emlak işinde bu kavramların ne işe yarayacağını, bize nasıl kazandıracağını açıklıyoruz.

-Emlakta Ciro Hedefi Nasıl Belirlenir? / 2.hafta – 1,5 saat / 29.09.2020 Salı / 20:30 – 22:00

SMART hedef belirleme çalışması ile doğru hedefleme yaparak yıllık ciro hedefinizi nasıl...