25 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen 41 proje

Hilmi Türkmen 41 proje

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Arnavutköy'de 41.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu! 

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Arnavutköy Mah. 0 Ada 19492 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 41 milyon 426 bin 970 TL'ye satıyor.

Hilmi Türkmen 41 proje Haberi

Hilmi Türkmen 41 proje

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen'in hayata geçirmeyi planladığı  ‘Üsküdar’a 41 kere maşallah’ dedirtecek projeleri arasında 7500 araçlık yeraltı otoparkı, 1.2 milyon m2’lik yeşil alan, nostaljik tramvay, 356 yeni derslik, yeni Millet Bahçeleri, sağlık tesisleri bulunuyor.

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği “Dört Dörtlük Eserler”le Türkiye’de örnekle gösterilen bir fikir adamı olarak anılan ve yeniden aday gösterilen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini tanıttı. 

Çavuşdere Spor Sarayı'nda gerçekleştirilen ‘’Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı’’nda 5.5 yaşındaki kızı Sare ile sahneye çıkan Başkan Hilmi Türkmen, salonu dolduran kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ve sloganlarla karşılandı. 5 yılda taahhüt ettiklerinin fazlasını gerçekleştirmenin huzuru ve mutluluğuyla yeniden Üsküdarlıların huzuruna çıktığını belirten Başkan Hilmi Türkmen ‘Üsküdar’a...