19 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları

Hilmi Türkmen İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı bu ay Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Üsküdar Belediyesi, projeleri değerlendiren İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları’nı ağırladı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Hilmi Türkmen İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları Haberi

Hilmi Türkmen İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisler’de gerçekleştirilen Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı'na, 10 yıllık belediye başkan yardımcılığının ardından bu dönem belediye başkanı olarak görev yapan Hilmi Türkmen de katıldı.


Başkan Türkmen, başkan yardımcılığı dönemlerinde edindiği tecrübeleri, bu mesleğin kutsallığını zaman zaman esprili bir dille anlatarak tavsiyelerde bulundu.


Başkan Türkmen deneyimlerini anlattı!


Başkan yardımcılığının özellikle vatandaşla birebir görüşme imkânı sağladığı için en önemli hizmet makamlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Türkmen “Belediyelerde Başkan yardımcılığı görevi hem çok zor hem de günün sonunda kimseye yaranamadığınız bir makam. Ama bir o kadar da kutsal bir görev. Çünkü halkla, vatandaşla çok daha yakın temas edilebilen konumdasınız. Herkes başkana ulaşmaya çalışıyor ama ulaşmak çok zor. Görev dağılımına göre başkan yardımcılarına birebir ulaşmak daha kolay. Başkan yardımcılıkları da zaten...