20 / 04 / 2024

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcılarını ağırladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcılarını ağırladı!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı bu ay Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Üsküdar Belediyesi, projeleri değerlendiren İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları’nı ağırladı.



Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisler’de gerçekleştirilen Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı'na, 10 yıllık belediye başkan yardımcılığının ardından bu dönem belediye başkanı olarak görev yapan Hilmi Türkmen de katıldı.


Başkan Türkmen, başkan yardımcılığı dönemlerinde edindiği tecrübeleri, bu mesleğin kutsallığını zaman zaman esprili bir dille anlatarak tavsiyelerde bulundu.


Başkan Türkmen deneyimlerini anlattı!


Başkan yardımcılığının özellikle vatandaşla birebir görüşme imkânı sağladığı için en önemli hizmet makamlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Türkmen “Belediyelerde Başkan yardımcılığı görevi hem çok zor hem de günün sonunda kimseye yaranamadığınız bir makam. Ama bir o kadar da kutsal bir görev. Çünkü halkla, vatandaşla çok daha yakın temas edilebilen konumdasınız. Herkes başkana ulaşmaya çalışıyor ama ulaşmak çok zor. Görev dağılımına göre başkan yardımcılarına birebir ulaşmak daha kolay. Başkan yardımcılıkları da zaten başkanın üzerindeki fazla yükü almak için kurulan birimlerdir. Sonuçta amacımız; insana hizmet etmek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.


Üsküdar Belediyesi


Geri Dön