20 / 04 / 2024

Üsküdar İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları toplantısı nerede gerçekleşti

Üsküdar İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları toplantısı nerede gerçekleşti

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı bu ay Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Üsküdar Belediyesi, projeleri değerlendiren İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları’nı ağırladı.

Üsküdar'daki 5 katlı köşk icradan satışa çıkarıldı!

T.C İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi'nde yer alan 5 katlı tarihi köşkü icradan satışa çıkardı.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Üsküdar'da 26.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 888 Ada, 2 Parsel sayılı taşınmazın üzerinde bulunan konutu 26 milyon 198 bin 925 TL'ye satıyor...

Üsküdar'da 12 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathaneyi 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'daki Harem Otel 56 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu,İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selimiye Mahallesi, 1335 ada 92-123 parselde yer alan Harem Otel'i 56 milyon TL'ye satıyor...

Üsküdar Bulgurlu'da 18.5 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

İstanbul Anadolu 22. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi 43 Ada, 28 Parselde yer alan akaryakıt satış istasyonunu 18 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. icra Dairesi, Üsküdar Çengelköy'deki 4 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 830 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1017 ada, 22 parselde yer alan 1 adet dükkanı, 1 adet binayı ve 2 adet açık ofisi 16 milyon 830 bin TL'ye icradan satıyor.

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim?

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Peki Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları toplantısı nerede gerçekleşti Haberi

Üsküdar İstanbul Anadolu Yakası Başkan Yardımcıları toplantısı nerede gerçekleşti

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisler’de gerçekleştirilen Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı'na, 10 yıllık belediye başkan yardımcılığının ardından bu dönem belediye başkanı olarak görev yapan Hilmi Türkmen de katıldı.


Başkan Türkmen, başkan yardımcılığı dönemlerinde edindiği tecrübeleri, bu mesleğin kutsallığını zaman zaman esprili bir dille anlatarak tavsiyelerde bulundu.


Başkan Türkmen deneyimlerini anlattı!


Başkan yardımcılığının özellikle vatandaşla birebir görüşme imkânı sağladığı için en önemli hizmet makamlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Türkmen “Belediyelerde Başkan yardımcılığı görevi hem çok zor hem de günün sonunda kimseye yaranamadığınız bir makam. Ama bir o kadar da kutsal bir görev. Çünkü halkla, vatandaşla çok daha yakın temas edilebilen konumdasınız. Herkes başkana ulaşmaya çalışıyor ama ulaşmak çok zor. Görev dağılımına göre başkan yardımcılarına birebir ulaşmak daha kolay. Başkan yardımcılıkları da zaten...