25 / 04 / 2024

Hilton DoubleTree

Hilton DoubleTree

Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor. Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kavuklar Grup Malatya'da Hilton Otel ve AVM açacak!

Kavuklar Grubu Malatya'daa hayata geçirdiği Hilton DoubleTree'yi önümüzdeki günlerde hizmete açacak...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Hilton'dan Antalya'ya DoubleTree Otel!

Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor. Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa Oteli Londra’dan ödülle döndü!

DoubleTree by Hilton İstanul Piyalepaşa Oteli dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı, The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen International Property Awards adlı yarışmadan en iyi otel iç mimarisi ödülünü kazandı

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

Hilton DoubleTree Haberi

Hilton DoubleTree

Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden Hilton, bir yandan otel kapatırken diğer yandan yenilerini hizmete açıyor. Hatırlayacağınız gibi mayıs ayında Sabancı Holding ile 1990’da hizmete aldığı 199 odalı Maçka’daki Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor.


DoubleTree by Hilton Antalya Kemer oteli 2018’in ilk çeyreğinde hizmete girecek.


ABD’li markanın ilk oteli


324 odalı bu yeni otel için ABD’li şirket, Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları adlı firmayla işbirliği yapacak. Hilton’un resmi sitesinden duyurduğu bu yeni tesisi diğerlerinden ayıran ise deniz turizmine yönelik olması. Özel plajı ve 6 restoranı bulunması planlanan DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, aynı zamanda markanın Türkiye’deki ilk resort oteli olacak.


Dünya genelinde hemen hemen her ülkede oteli bulunan Hilton’un şemsiyesi altında Waldorf...