16 / 04 / 2024

Hiper Gayrimenkul future park satış

Hiper Gayrimenkul future park satış

Haramidere’de Future Park projesini hayata geçiren Hiper Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek Dubai’den mutlu ayrıldıklarını söyledi.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Jason Guo ve Jıandıng Vang tarafından kuruldu.

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sepehr Nıkoorazm tarafından kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25-30 arası artıyor!

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hiper Gayrimenkul future park satış Haberi

Hiper Gayrimenkul future park satış

Dubai’de beklentinin üzerinde bir yoğunlukla karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç satış hedeflerine ulaştıklarını belirterek “Fuar süresince 15 otel odasının satışını gerçekleştirdik. Otelimiz şu an için yüzde 40 oranında doluluğa ulaştı. Konut bölümünde ise 20 adet satış gerçekleştirdik, elimizde yüzde 20’lik konut stoğu kaldı” dedi.


Star