25 / 04 / 2024

hobi life kaç katlı

hobi life kaç katlı

Hobi Life projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Hobi Life Kurtköy daire fiyatları için haberimizden bilgi edinebilirsiniz...

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

Forward Life, Fuar Yapı tarafından İstanbul’un kalbi Kağıthane’de yükseliyor. Forward Life'ta yüzde 50 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Forward Life'ta daire fiyatları ne kadar? 

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta dev indirim kampanyası başladı!

Volkswagen Caddy Life mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Caddy Life özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte Volkswagen Caddy Life’a ilişkin tüm merak edilenler...

Volkswagen Caddy Life'da son dakika! Gözleriniz yuvalarından fırlayacak! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ticari araç almak istiyorsanız Volkswagen Caddy Life fiyatlarına göz atın. Peki, Volkswagen Caddy life fiyatları ne kadar? Volkswagen Caddy life kaç TL? Volkswagen Caddy life 100 KM'de ne kadar yakıyor? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Opel Combo Life'ta 0 faiz fırsatı! Combo Life'taki yaz fırsatlarını kaçırmayın! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini en çok araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life'ta 0 faiz Fırsatı başladı. Peki Opel Combo Life'ın Temmuz ayı fiyatları ne kadar? İşte Opel Combo Life 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Opel Combo Life fiyatları kaç TL? Opel Combo Life 0 faiz fırsatıyla satışta! İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Opel Combo Life, binek otomobilin teknolojisini, konforunu ve gücünü; ticari araçların ferahlığı ile genişliğini bir araya getirdi. Peki Opel Combo Life fiyatı kaç TL? İşte Opel Combo Life 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Muş: Hobi bahçeleri hukuki değiller, kaçak yapılardır!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bu hobi bahçeleri, birinci sınıf tarım arazileri üzerine yapılan, ruhsatı, imarı, planı olmayan, tamamen kaçak yapılar. Zaten bunlarla alakalı ilgili yerel idarelerin işlem yapması gerekiyor. Bunlara cezalar kesiliyor" dedi.

TBMM hobi bahçeleri için mesai yapacak! 

TBMM, tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmesinin engellenmesini, makaron, yaprak sigara kağıdı, sigara filtresi ve alkol üretimi ile satışının denetime alınmasını da içeren kanun teklifini yasalaştırmak amacıyla mesai yapacak...

TBMM'de hobi bahçeleri mesaisi!

TBMM, tarım arazilerinin hobi bahçeleri uygulamalarıyla bölünmesinin engellenmesi, makaron, sigara kağıdı, sigara filtresi ve alkol üretimi ile satışının Tarım ve Orman Bakanlığının denetimine alınmasını da içeren teklif için mesai yapacak.

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

hobi life kaç katlı Haberi

hobi life kaç katlı
Hobi Life, İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Grup Atlantis tarafından hayata geçirilen Kurtköy Hobi Life projesi 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriyor.

Grup Atlantis Hobi Life vaziyet planı kapsamında 80 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Hobi Life kapsamında yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası da mevcut.

Hobi Life projesinde daire büyüklükleri minimum 57 metrekareden başlıyor. projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat ödemesi sonrasında 24 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapabiliyor.

Hobi Life Kurtköy daire fiyatları!

Hobi Life Kurtköy daire fiyatları 165 bin liradan başlıyor.
Hobi Life Kurtköy daire fiyatları için satış...