20 / 04 / 2024

Home City AVM pendik

Home City AVM pendik

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Home City AVM pendik Haberi

Home City AVM pendik

Home City AVM JLL'nin yönetiminde, yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. Home City AVM'de evlenecek ve evini yenileyecek olanlar için ev yaşamına dair tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulma imkânının sunulacak. 


Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan Home City AVM'den, İstanbul'un Anadolu yakasındaki tüm lokasyonlara ve Kocaeli'ye çok kısa sürede ulaşım sağlanabilecek.

Pendik Home City AVM 50 bin metrekare net alana sahip. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak. Çocuk oyun alanı, yeme içme alanları ve kafeleriyle de Home City AVM, alışverişin çok keyifle yapılabileceği bir mekan...