25 / 04 / 2024

Honda Jazz kaç lira

Honda Jazz kaç lira

Honda Jazz e:HEV, sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sağlamak amacıyla 3 farklı sürüş modunu bir araya getiriyor. Peki Honda Jazz Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Honda Jazz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Honda’dan çok konuşulacak karar! Jazz e:Hev’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı kapsamında birçok modeline zam yapmamayı kararlaştıran Honda, son olarak Jazz e:Hev’e de zam yapmadı. Gelen haber, bu modeli satın almak isteyenler tarafından sevinçle karşılanırken, yeni bir zam veya indirimin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

Honda Jazz e:Hev’in yeni fiyatı belli oldu! Honda’dan Jazz e:Hev için büyük sürpriz!

Honda, eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Jazz e:Hev modelinin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı ve bu aracın ağustos ayı fiyatıyla satışına devam edilme kararı alındı.

Honda Jazz e:HEV modelinin yeni fiyatı belli oldu! Jazz e:HEV’e zam geldi mi?

Honda, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, Jazz e:HEV modelinin yeni fiyatı da belli oldu. Peki, Jazz e:HEV modeline zam geldi mi? İşte detaylar...

Honda’dan Jazz e:HEV modeline zam üstüne zam geldi! Önce 206 bin 500 TL, sonra 19 bin 500 TL zam!

Honda’dan hayranlarına kötü bir haber geldi. Temmuz ayının ilk günlerinde Jazz e:HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını açıklayan Honda, şimdi de ayın modele 19 bin 500 TL daha zam geldiğini duyurdu.

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan takipçilerine bu sefer kötü haber geldi. Honda, temmuz ayı kapsamında Jazz e-HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği ve Türkiye’de hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan araç markalarından Honda, resmi internet sitesinden modellerinin güncel fiyatını duyurdu. Hibrit özelliğiyle yolların aranan araçlarından Jazz e-HEV’e tam 44 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Güzellik görecelidir ama Honda Jazz e-HEV herkese güzel! İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hibrit teknolojisine sahip Jazz e-HEV, benzinli motor ve iki elektrik motorunu bir arada kullanarak daha verimli ve çevre dostu bir sürüş sunar. Bu sayede, düşük yakıt tüketimi ve emisyon salınımı sağlar. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Multi-Mode Drive) sistemiyle birleştirilerek yüksek verimlilik ve düşük emisyonlar sağlar. Bu sayede, araç elektrik motoru tarafından hareket ederken, motor devreye girerken daha da yüksek verimlilik elde edilir.  Peki Honda Jazz e:HEV  11 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Honda CR-V Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Hangi zorlu şart olursa olsun Honda CR-V'ye güvenin. Sizi yarı yolda bırakmayan CR-V için fiyat araştırması yapanlara özel bu haberi kaçırmayın. İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Honda City'e 50 bin TL Şubat zammı! İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Sıfır araçlarda Honda'nın sunduğu avantajları kaçırmayın! Ayrıca CVT şanzıman yağlarında da indirim fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Peki Honda 2023 09 Şubat fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Honda Jazz kaç lira Haberi

Honda Jazz kaç lira

Honda Jazz e:HEV, yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle araba alacak kişlerin en çok araştırdığı modeller arasında yer alıyor. Gelişmiş Jazz ve sportif Jazz Crosstar olmak üzere iki farklı versiyonuyla satışa sunulan Jazz, kendine özgü çizgileri ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Honda Jazz, sürüş kolaylığı sağlayan panoramik ön camı, ön ızgarası, güçlü ön tasarımı ve 16 inç alaşımlı jantlarıyla görüntüsünü ve performansı yüksek seviyeye taşıyor.

Peki Honda Jazz Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Honda Jazz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda Jazz e:HEV, sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sağlamak amacıyla 3 farklı sürüş modunu bir araya getiriyor. Jazz, yeni nesil tasarımlı ergonomik ön koltukları ve geniş diz mesafesiyle yolculuk konforunu artırıyor. Yeni 7 inç dijital gösterge ve 9...