20 / 04 / 2024

hoover kurutma makinaları

hoover kurutma makinaları

Candy Group’un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi. Candy Group Başkanı Fumagalli: "Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz"

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

40’tan fazla ek program seçeneği sunan Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 kurutma makinesinin fiyatı belli oldu!

Yeni evlenecek çiftler ve evine kurutma makinesi almak isteyenler için Hoover’dan dev bir haber geldi. Hoover, son teknolojik özelliklerle donattığı kurutma makinesini satışa çıkardı.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hanımlar dikkat! Hoover 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi'nde net 3 bin TL indirim fırsatı! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacak olanlar ve indirim kovalayanlar, Hoover Ndp C10Tcberx-S 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 28 indirimle satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hoover 10 kg Wi-Fi bağlantılı kurutma makinesinde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! Hoover 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi Hepsi burada sitesinde 9 taksit imkanıyla satışta.

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wifi Kurutma Makinesi en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 15 ayrı kurutma programı ile kıyafetleri tamamen nemden arındırarak kullanıma hazır hale getiriyor.

Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi,10 kg kurutma kapasitesi,özel bakım programları ve uzaktan kontrol edilebilir olması ile ilgileri üzerine çekiyor.

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kurutma kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kurutma özelliklerine sahiptir. Çamaşır nemini ölçen kuruluk sensörü sayesinde kurutma işlemi daha ergonomik gerçekleşir.Dört kurutma derecesi nedir?

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 10 kilogram çamaşırı tek seferde ısı pompasıyla kurutma özelliğine sahiptir. Çamaşırları 15 farklı kurutma programı ile kurutur. Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

hoover kurutma makinaları Haberi

hoover kurutma makinaları


Candy Group'un Eskişehir'de kurulu bulunan Renta Fabrikası'nda bir milyonuncu kurutma makinesinin üretim bandından çıkması nedeniyle tören düzenlendi.


Törene Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli, Denizaşırı Pazarlar Başkanı Marco Corno, Candy Group Euroasia Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve çalışanlar katıldı. 


Fumagalli, yaptığı konuşmada, 2009 yılında Türkiye'de kurutma makinesi üretmeye başladıklarını belirterek, "Bu tarihten günümüze bir milyon adete ulaştık. Önümüzdeki üç yıl sonunda iki milyonuncu makineyi üretmeyi hedefliyoruz" dedi.


Fumagalli ve beraberindekiler fabrika gezisinin ardından, üretim bandından çıkan kurutma makinelerinin en büyük sorunu olan su toplama problemini ortadan kaldırmak için Hoover tarafından geliştirilen Aquavision özelliğine sahip Hoover Dynamic Heat Pump'ın önünde fotoğraf...