25 / 04 / 2024

horoz nakliyat

horoz nakliyat

Horoz Grubu Hadımköy'deki genel merkez ve depo arazisi üzerinde 400 milyon dolar proje değeri olan dev bir kompleks yapmaya hazırlanıyor. Projede 5 yıldızlı otel, rezidans, alışveriş ve toplantı merkezi yer alacak.

Tamtaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamtaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasin Tamtaş, Cemil Tamtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Tarık Koyun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Ayvacı İş Merkezi, Bağcılar'da kuruldu.

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Oğuzhan Sermed tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Nekaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Papila İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Mobilya Hırdavat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papila İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Mobilya Hırdavat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Aksun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Öz Frkn İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Frkn İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Sadıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Karakurt Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Ünsal Bulutlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

horoz nakliyat Haberi

horoz nakliyat
...