25 / 04 / 2024

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Tarık Koyun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Ayvacı İş Merkezi, Bağcılar'da kuruldu.



CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Tarık Koyun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; altyapı, üstyapı konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. inşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımını yapmak. c. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans, kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. HAFRİYAT a. Her türlü Harfiyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak harfiyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. NAKLİYAT a. Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, nakliye hafriyat ve taahhüt işleri yapmak,  bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işlemleri yapmak.



Geri Dön