29 / 03 / 2024

How to Buy Property in Turkey kitapçığı

How to Buy Property in Turkey kitapçığı

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Recep Toğcu tarafından kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammed Nazım Bektemur tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu’nda   10 bin  TL sermaye bedeli ile Ersin Cihan Erkek ve  Yasemin Tonbul  Erkek tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Haberi

How to Buy Property in Turkey kitapçığı

GYODER’in bireysel yabancı yatırımcıların Türkiye’de en doğru gayrimenkul yatırımını nasıl yapacağına yönelik hazırladığı "How to Buy Property in Turkey?" kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacaktır.

Türkiye’de gayrimenkul edinmenin tüm prosedürlerini en ince ayrıntısına kadar içeren kitapçık; bireysel yabancı yatırımcılar için en doğru gayrimenkul yatırımını yapma, onu değerlendirme ve değerinde satmaya kadar tüm süreçlerle ilgili dikkat edilmesi gereken temel konuları kapsayan bir başvuru kaynağıdır.

Yıllardır tüm fuarlarda ziyaretçilerin yoğun ilgisini gören rehber niteliğindeki bu kitapçık Türkçe’ye çevrilerek Evim Türkiye Fuarı’ndaki GYODER standında dağıtılacaktır.


Evim Türkiye Fuarı 8-10 Şubat...