26 / 04 / 2024

HSBC bank kredi

HSBC bank kredi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

ING Bank aracılığı ile müşterilerine özel kredi duyurusu geldi. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sorunlardan olumsuz etkilenen halka yeni avantajlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. 

ING Bank’tan market harcamalarında 250 TL bonus! İşte kampanya detayları!

ING Bank sahipleri market alışverişlerinden karlı çıkıyor. ING Kredi Kart ile toplamda 240 TL bonus kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

INB Bank'tan bayram öncesinde çeşitli nedenlerle para arayan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi müjdesi geldi. Kredi kampanyasının detayları haberimizde...

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.

ING Bank'tan müşterilerine inanılmaz fırsat!

ING Bank, faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacınızı karşılayacak bir fırsat sunuyor! Başvuru yapmanız halinde, hesabınıza anında 5.000 TL faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

Özel bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı devam ediyor. ING Bank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir kredi kampanyası fırsatı geldi. Vatandaşların nakit ihtiyacına bir nebze de olsa fayda sağlayacak kampanyanın detayları haberimizde...

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  

HSBC bank kredi Haberi

HSBC bank kredi

Akiş GYO'nun HSBC Bank Londra'dan kullanmış olduğu ve vadesi 2019 yılında dolan kredinin yeniden yapılandırılması kapsamında HSBC Bank A.Ş.'den 45 milyon ABD Doları tutarında, 47 aylık eşit taksitli son vade tarihinde 13 milyon 500 bin ABD Doları tutarında balon ödemeli kredi kullanılmasına ve ilgili şartları düzenleyecek Genel Kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, N 25, Üsküdar, İstanbul adresinde bulunan Akasya AVM üzerinde banka lehine, serbest dereceden istifade hakkı tanınmak sureti ile 3. derece 1.sırada 60 milyon dolarlık üst limit ipoteği tesis edilmesine ve bu kapsamda Akiş GYO ile banka arasında ipotek sözleşmesi akdedilmesine karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzca;
Şirketimizin, HSBC Bank Londra'dan kullanmış olduğu ve vadesi 2019 yılında dolan kredinin yeniden...